20 mei 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

f 150 velociraptor

De f 150 velociraptor blijft geweldig

Eigenlijk ben ik altijd al een grote fan geweest van de Ford modellen. Zo ook de f 150 velociraptor, dit is namelijk mijn grootste favoriet en hier ben ik al een geruime tijd naar opzoek. Ik wil namelijk een andere auto zien te vinden, overigens wel een auto die bij mij past. Groot, robuust en meegaand in het verkeerd. Gelukkig, nou ja voor mijn vrouw niet, kwamen wij vorige week met pech langs de weg te staan. Vervelend wanneer je op dat moment op stap gaat met kinderen naar een attractiepark. Enfin, voor mij was het vrij snel duidelijk dat deze auto niet meer te maken is.

f 150 velociraptor

Op zoek naar een nieuwe wagen!

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een nieuwe wagen. Het was hoognodig aangezien onze eigen auto niet meer normaal kon rijden. De motor zou hiervan vervangen moeten worden en dan is het nog maar afwachten of dat dit de enige schade is. Daar zaten wij niet op te wachten en hebben besloten om de auto de deur te wijzen. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een nieuwe auto. De f 150 velociraptor komt dan wel erg dicht in de buurt! Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van v8supercars.nl. Gave wagens en niet te vergeten dat dit bedrijf aantrekkelijke prijzen hanteert om het te realiseren.

f 150 velociraptor