18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

rijschool

Dekker rijschool Eindhoven heeft mij aan mijn rijbewijs geholpen

Eindelijk heb ik mijn rijbewijs en dat heb ik geheel te danken aan Dekker rijschool Eindhoven! Voorheen zat ik bij een andere instructeur en daar verliep niet alles zo soepel. Toen ik ben overgestapt op Dekker rijschool Eindhoven, had ik mijn rijbewijs al binnen enkele weken! De lessen waren daar een stuk duidelijker en ik had een goede band met mijn instructeur. Al snel voelde ik mij compleet op mijn gemak in de auto en ik moet zeggen dat het rijden dan ook echt een stuk beter gaat. Geen faalangst meer en gewoon lekker rondrijden. Na een aantal lessen mocht ik op voor examen en dat heb ik gelijk gehaald. Daar was ik toch wel erg blij mee! Zonder deze goede rijlessen was dat mij echt niet gelukt. Daar ben ik dus zeker dankbaar voor!

rijschool

Veel meer mogelijkheden

Bij Dekker rijschool Eindhoven heb je nog veel meer mogelijkheden dan alleen leren autorijden! Zij bieden bijvoorbeeld ook code95 bijscholing aan, wat een verplicht onderdeel is voor professionele vrachtwagen chauffeurs met een C rijbewijs. Gelukkig hoef ik mij daar geen zorgen over te maken, maar ik kan het mij voorstellen dat niet iedereen dit weet! als jij ook nog naar iets op zoek bent, kijk dan eens op de website. Misschien kunnen zij jou in jouw wagen ook wel verder helpen. Of misschien moet jij jouw rijbewijs sowieso nog halen! Dan kun jij hier natuurlijk ook terecht. Ik raad het in ieder geval ten zeerste aan! Veel plezier alvast!
rijschool