21 april 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

apk Hoofddorp

Een apk in Hoofddorp

Vorige week heb ik mijn auto naar de garage gebracht om deze apk in Hoofddorp te laten keuren. Dat heb ik bij Bosch Car Service Auto Rivano laten doen. Elk bedrijf heeft een eigen keurmeester in dienst en hierdoor weet jij zeker dat jouw wagen in goede handen is. Deze controleert zeer nauwkeurig dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen. 

Omdat ik mijn wagen altijd voor onderhoud naar deze garage breng, hoefde ik mij geen zorgen te maken dat de  Algemene Periodieke Keuring niet goed zal uitvallen.   apk Hoofddorp

Occasion Plus kenmerk

Niet alleen kan je hier voor de apk in Hoofddorp terecht, maar ook voor een tweedehands auto, ben je hier aan het juiste adres. Elke wagen is voorzien van een Occasion Plus Kenmerk. Deze wagens worden geleverd met een garantie en zijn niet ouder dan 9,5 jaar met een maximaal van 150.000 op de kilometerteller.  

Een tijd terug heb ik hier een leuke tweedehands brikkie gekocht en tot de dag van vandaag ben ik hier superblij mee. Ook deze keer kan ik weer zonder problemen de weg op na de jaarlijkse controle. Mocht jij ook op zoek zijn naar een betrouwbaar adres, bel, of maak online een afspraak met dit bedrijf.