20 mei 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Een scootmobiel kopen voor mijn moeder

Wil jij een scootmobiel kopen voor jou zelf over voor één van jou ouders? Dan kan  ik jou een hele goede onderneming aanraden. Een onderneming met deskundige adviseurs in dienst, die jou alles kunnen vertellen over de verschillen van deze voertuigen. Onlangs hebben wij voor onze moeder ook zo’n voertuig aangeschaft. Mijn moeder begon echt oud te worden en werd steeds slechter ter been. Wij hadden eerder al een rollator aangeschaft voor haar, maar als zij wat verder weg moest dan ging haar dat niet meer alleen lukken met een rollator. Daar had zij toch echt een voertuig voor nodig.

Een zaak met een goede service

Via een kennis kwamen wij bij de zaak: Scootmobiel Vitaal. Mijn kennis had met dit bedrijf zeer goede ervaringen. Mijn zus en ik zijn naar deze zaak in Houten gegaan om te kijken wat zij voor ons konden betekenen. De medewerker vertelde ons dat er een mogelijkheid was om bij onze moeder thuis te komen voor een proefrit. Dat leek ons wel een goed idee. Zo kon mijn moeder kijken of zij overweg kon met het voertuig. Onze moeder vond het in het begin wel een beetje eng, maar de adviseur hielp haar erg goed en legde alles goed uit. Het kopen van een scootmobiel was voor ons een goede keuze.