20 mei 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

leasing auto

leasing auto: via een betrouwbaar bedrijf

Heb jij wel eens nagedacht over leasing auto, maar er toch niet genoeg in verdiept? Dan ik jou zeker aanraden om dat eens te gaan doen. Het wordt steeds populairder onder de mensen en dat is echt niet zo gek. Nadat mijn wagen een aantal mankementen begon te vertonen, heb ik dit laten repareren. Dit waren behoorlijk hoge kosten, met een oude wagen weet je gewoon dat deze kosten er aan zit te komen. Dit was het besluit dat ik op zoek moest gaan naar een ander voertuig. Mijn wagen had ik te koop gezet en ben mij  gaan verdiepen op het internet naar het leasen van een voertuig.

leasing auto

Leasing auto met veel voordelen

Er zijn veel bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn, een aantal hiervan hebben ook het keurmerk Private Lease. Dit keurmerk sprak mij wel erg aan omdat deze is ontwikkeld samen met de consumentenbond. Er kan dan ook ervan uit gegaan worden dat zo’n bedrijf betrouwbaar is. Zo kwam ik via het internet terecht bij het bedrijf: Riemersma uit ‘s-Hertogenbosch die ook voorzien is van dit keurmerk. Bij dit bedrijf heb ik dan ook een afspraak gemaakt om mij te laten informeren over de mogelijkheden.

leasing auto

Leasing auto met heldere afspraken

Nadat wij een aantal dingen hadden besproken, was ik helemaal enthousiast geworden. Ik heb een leuke wagen kunnen kiezen waar ik een vast bedrag voor betaal. Daarnaast betaal ik dan nog zelf de benzine. De onderhoud van het voertuig en de verzekering zitten bij het contract in. Echt fijn dat ik daar geen omkijken meer naar heb. Kijk ook eens op de website van dit bedrijf voor meer informatie over leasing auto.