18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Autoschade Direkt

Maak kennis met Autoschade Direkt!

Jij als trotse eigenaar van jouw voertuig. Heb jij al wel eens gehoord van Autoschade Direkt? Hier kun jij jouw voertuig naartoe brengen om deze te laten repareren. Ik spreek in dit geval over een deuk of krassen welke je gevonden hebt aan het voertuig. Door foto’s te uploaden via de website van dit bedrijf, zal je vrijwel meteen een offerte ontvangen. Deze offerte is geheel vrijblijvend, echter kan ik je wel garanderen dat je bij dit bedrijf erg voordeliger uit bent. Dit maakt mij een zeer tevreden klant.

Autoschade Direkt

Het bewuste paaltje dat een deuk veroorzaakte in mijn bumper

Bij ons in de straat staat er bij elke parkeerplaats een paaltje. Dit paaltje is zo laag dat je deze tijdens het inparkeren nauwelijks ziet. Pas op het moment dat ik binnen een paar seconden stil stond drong het tot mij door! Ik zat met mijn voorbumper tegen het paaltje aan en ik had het niet eens in de gaten. Omdat ik woonachtig ben in Den Haag en ook nog eens een aantal jaren in dezelfde straat woon, begrijp ik van mijzelf niet dat ik het paaltje nog steeds niet kan ontwijken. Gelukkig heeft Autoschade Direkt mijn voertuig onder handen genomen en ziet deze er weer uit als nieuw. Dit bracht mij op het idee om mijn complimenten achter te laten op dit blog. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website en je zal zien wat een uitstekende kwaliteit je hier kunt verwachten.

Autoschade Direkt