20 mei 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Mijn eerste rijles in Arnhem

Nadat ik 18 ben geworden kon ik beginnen met het vinden van een rijschool. Hier wilde ik dan mijn rijles Arnhem realiseren om vervolgens te slagen voor het rijbewijs. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een rijschool die mij hiermee kan helpen. Echter viel mijn mond open van verbazing! Hoeveel rijscholen ik wel niet heb gezien, een soort van explosie op het internet zullen wij maar zeggen. Hierdoor ben ik alles gaan noteren om ze een voor een af te komen. Hopelijk kom ik zo terecht bij het beste.

Gevonden!

Doordat ik alle bedrijven met elkaar was gaan vergelijken kwam ik al vrij snel uit bij verkeersschool Wesseldijk. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe belangrijk het is om het werk naar behoren uit te voeren. Tevens hebben zij aantrekkelijke prijzen welke zij berekenen per les.

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijzelf in te gaan schrijven voor een proefles bij deze rijschool. Afgelopen week was het dan zover dat ik mijn eerste rijles in Arnhem heb mogen ervaren. Met knikkende knieën heb ik achter het stuur mogen zitten. Al vrij snel had ik het gelukkig wel in de gaten hoe dat het sturen werkt, nu alleen nog leren hoe dat ik het gas geven onder controle kan houden.