26 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Motorrijles in Leusden genomen

Een jaar geleden zocht ik op het internet naar motorrijles Leusden, dit omdat ik heel graag een rijbewijs hiervoor wilde hebben. Heel lang heb ik er naar verlangd, maar steeds had ik daar het geld niet voor. Na een tijd sparen kon ik het nu eindelijk betalen en de cursus gaan volgen. Heel graag wilde ik deze cursus volgen bij een hele goede onderneming met heel veel ervaring en waar de slagingspercentage hoog is.

Goede begeleider

Het bedrijf waar ik de motorrijles in Leusden ben gaan volgen heet: Rijschool Wietse. Wat ik heel erg fijn vond aan dit bedrijf is, is dat jij altijd dezelfde instructeur krijgt. Deze instructeur geeft jou voldoende aandacht en werkt op jouw tempo. Zelf had ik met een paar onderdelen best wel moeite, deze werden dan ook extra geoefend. Voordat jij het examen mag afleggen moet jij ook een theorie examen afleggen. Ook daarvoor kan jij bij dit bedrijf terecht. Voor tien euro per uur begeleiden zij jou daarbij. Allebei de examens heb ik ondertussen al afgelegd en voor allebei ben ik geslaagd. Dit allemaal dankzij de hulp van deze verkeersschool. Ik kan dan ook aan iedereen dit bedrijf aanraden. Kijk ook eens op de website naar de mogelijkheden.