18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Ik kocht een Batavus Hulst

Wellicht kennen de ouders onder ons het… Fietsen kopen voor kinderen. Kinderen groeien snel, en fietsen veel dus moeten een goede fiets hebben. Mijn kinderen fietsen iedere dag een kwartier naar school dus krijgen ze ieder jaar voor hun verjaardag een fiets. Dit jaar werd het een Batavus Hulst. Ik kocht dit model omdat deze fiets er erg goed en stevig uit zag en ik de Batavus Hulst ook nog eens erg mooi vond. Zeker een topper.

Batavus Hulst

Goede kwaliteit

De fiets rijdt erg lekker volgens mijn dochter. Aangezien ze 14 is en alles met de fiets doet tegenwoordig moet ze hier wel goed op kunnen zitten en kilometers op kunnen maken. Ik vind het ook geen vervelend idee dat ze naar een vriendin die een dorp verderop woont fietst. Ze heeft versnellingen, de fietst trapt lekker mee, het zadel staat goed en het stuur zo ook. Ik vind het fijn dat ze goed kan fietsen op haar fiets aangezien ze zo nog een beetje extra sport en beweging maakt, en dat is op haar leeftijd natuurlijk niet mis. Verder vind ik de fiets ook gewoon erg mooi. Hij ziet er volwassen uit, maar toch ziet het er niet vreemd uit wanneer mijn dochter erop zit. Ik kan de fiets aan iedereen aanraden, aangezien deze toch wel van erg goede kwaliteit is en de fiets er mooi uit ziet. Zeker een aanrader voor kinderen die veel fietsen, of ouders die willen stimuleren dat de kinderen meer gaan fietsen, ik vind hem top!

Batavus Hulst