26 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Spyder Wheelz

Maak de blits op de weg

Je wilt een vervoermiddel wat milieuvriendelijk is, maar een elektrische fiets vind je niet echt flitsend om mee te rijden. Waar de meeste e choppers ook niet echt stoer zijn, heb je met een Spyder Wheelz wel een stoere chopper. Het model ziet er modern uit en is uitgerust met een accu, milieuvriendelijk race je dus over de weg heen. Maar ook door de duinen of de natuur kun je gerust een ritje rijden met je vrienden, lekker zonder helm want deze is niet verplicht.

Spyder Wheelz

Brede banden voor de wegligging

Met de Spyder Wheelz maak je niet alleen de blits op de weg, door de brede banden doe je dat ook nog eens veilig. Of je nu over de weg, door de bossen of een kronkelig weggetje neemt de wegligging is perfect. Rijd je lange afstanden dan maak je gewoon gebruik van je cruise control, zonder enige inspanning ben je zo op de plaats van bestemming. Weet je de weg niet dan is er op het stuur een houder aanwezig voor je smartphone, via google maps weet je altijd de weg of je luistert muziek op je telefoon.

Zie jij het helemaal zitten om met de Spyder Wheelz lekker op pad te gaan, bij e-chopper.nl kun je dit flitsende model kopen. De choppers die worden verkocht zijn allemaal officieel gekeurd door de RDW, je weet dus zeker dat je er op de weg mee mag rijden. Zowel voor zakelijk gebruik als particulier wordt de elektrische chopper verkocht. Ga snel naar de webshop om ook van een milieuvriendelijk vervoermiddel gebruik te maken.