20 mei 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

logo

Rijschool Ede en omgeving

Bij meerdere rijscholen heb ik gelest en steeds had ik het gevoel dat de begeleiding niet goed was. Bij de vierde rijschool nam ik een proefles en dat verliep eindelijk naar wens. De proefles had ik gevolgd bij rijschool Ede of terwijl Aarass Rijopleidingen. Zij rijden in de omgeving Rhenen, Ede, Veenendaal en Wageningen. Doordat zij zo’n goede begeleiding hebben kan je snel en veilig op examen. Ze smeren je dus geen 50 lessen aan en ik kan dat bevestigen. Zo heb ik met 25 lessen al mijn rijbewijs gehaald en en ik Aarass Rijopleidingen enorm dankbaar.

Aanbod

Naast autorijles kan je ook bij Aarass Rijopleidingen terecht voor je motor en aanhangrijbewijs. Hoe zij te werk gaan en wat de prijzen zijn kan je terug vinden op de website. Vergeleken concurrenten hanteren zij hele nette prijzen. Het is daarom ook echt een aanrader om hier te gaan lessen. Je wordt uitstekend begeleid en ze komen altijd op tijd. 

Doordat je goed voorbereid bent, heb je stukken minder stress tijdens het examen. Dit is denk ik ook een van de reden waarom Aarass Rijopleidingen zo’n hoog slagingspercentage heeft. Ga dus voor een goede rijschool in Ede naar Aarass Rijopleidingen. Neem telefonisch contact op voor meer informatie.