18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Tenminste nog mijn mobiliteit gewaarborgd met de Taxi Tilburg

Tenminste nog mijn mobiliteit gewaarborgd met de Taxi Tilburg

Ik ben helemaal niet gewend hoe het is om afhankelijk te zijn van anderen, want altijd had ik mijn zaakjes zelf wel op orde. Ik heb een goede fiets en in het gros van de gevallen is het zo dat ik mijzelf van A naar B rijd, en anders maak ik gebruik van het openbaar vervoer als die gelegenheid zich toelaat. Niet overal kun je natuurlijk komen met het openbaar vervoer maar vooral voor de langere afstanden naar bijvoorbeeld een andere stad of binnen Tilburg zelf is het ideaal. Toen ik vanwege mijn ongeluk echter geen gebruik meer kon maken van noch het openbaar vervoer noch mijn anders zo trouwe fiets, wist ik even niet wat te doen. Mijn moeder gaf me raad en bestelde de Taxi Tilburg voor me opdat ik haar kon bezoeken, gewoon als test. Dit ritje beviel zo goed want zo kon ik deze tijd dat ik immobiel zou zijn tenminste gebruik maken van de Taxi Tilburg en alsnog gewoon mijn leven leiden, weliswaar in zekere mate gehinderd door mijn been maar tenminste niet helemaal afgesloten van de wereld.

 www.taxivanderborgt.nl

iStock_000002386293_Small-losss2

 

 

 

 

 

 

bannerborgt-l

 

 

imgChrysler-300C4-Hersteld1

 

 

Taxi Tilburg als heel fijn ervaren

Wat was het wennen voor mij om gebruik te moeten maken van de Taxi Tilburg. Tijdens het eerste ritje bijvoorbeeld voelde ik me echt enorm decadent, dit was ik gewoon echt niet gewend om het zo te doen. Maar dat eerste ritje viel me ook al op hoe ongelooflijk fijn het was hiervan gebruik te kunnen maken, dit überhaupt te kunnen doen. Toen ik mijn been gebroken had was er namelijk het een en ander veranderd in mijn leven, ineens waren mijn mogelijkheden om vrij rond te reizen nogal beperkt namelijk. Normaal gesproken maakte ik graag gebruik van mijn eigen fiets en als de afstanden echt te ver waren dan ging ik met het openbaar vervoer. Dat kon nu echter niet meer vanwege mijn tijdelijke handicap. Ik moest dus op zoek naar alternatieven en alles kwam samen in de diensten die de Taxi Tilburg aanbiedt. Ik heb het als heel fijn ervaren om hiervan gebruik te kunnen maken en ben die periode nog veel mobieler geweest dan ik in eerste instantie ooit dacht te zijn. Ik kan het iedereen aanraden die niet zo mobiel is om van de service van een centrale als dit handig gebruik te maken. www.taxivanderborgt.nl