21 april 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Voor groenten transport ga naar A de Vliegher!

A de Vliegher is een bedrijf dat onder andere groenten transport doet. Groenten transport is een specialistisch werkje en vereist mensen die weten wat ze doen. Een strakke planning, de beste vrachtwagens en goede communicatie met de klant zijn belangrijke punten tijdens een transport.

transportbedrijf a 3

Groenten vervoeren

Zoals eerder genoemd is groenten transporteren een werk waarvoor je goed moet weten waar je mee bezig bent. De transport bij A de Vliegher verloopt succesvol. Hier hebben ze de juiste middelen om een transport zo goed mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de juiste trailers, laad- en loslocaties. Het bedrijf kan aan alle specifieke wensen voldoen, of deze nou komen van een klant of een leverancier. Hierbij zijn niet alleen materialen belangrijk, maar er zijn meer prioriteiten.

transportbedrijf a 4

Communicatie

De communicatie met de klant staat op de eerste plek bij A de Vliegher. Ze vinden het belangrijk om goed met de klant te communiceren, en ze vinden het belangrijk dat de vragen van de klant zo goed mogelijk beantwoord worden. De professionele chauffeurs staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden, of om afspraken te maken voor een volgende samenwerking. Afspraak is afspraak bij A de Vliegher en dit is dan ook precies waar ze voor staan, en waar je als klant op kan rekenen. Wat ook fijn is aan het transportbedrijf is dat ze contact met de klant belangrijk vinden en omdat dit zo serieus genomen wordt er dus ook duidelijkheid is. Wil je meer weten over transport bij A de Vliegher, neem dan vandaag nog contact op!