26 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Amperewinkel

Acculader 12v voor mijn motor gezocht!

Acculader 12v gezocht zodat ik weer heerlijk kan genieten op de motor! Op dit moment staat mijn motor stil en daar baal ik aardig van. In de wintermaanden is het namelijk van belang dat je geregeld de accu oplaadt. Hiermee zorg je ervoor dat de accu naar behoren blijft werken, wel zo prettig met deze kou toch?

Acculader 12vNu dat het redelijk goed weer is om met de motor de weg op te gaan, baal ik als een stekker! Zodoende heb ik gisteravond ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een geschikte lader voor de accu. Hiermee kan ik het opladen om vervolgens mijn motor weer te gebruiken.

Een Acculader 12v gevonden!

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een lader. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Amperewinkel. In het assortiment van dit bedrijf zag ik voldoende mogelijkheden om een lader te bestellen. Bovendien zijn de kosten die dit bedrijf hanteert een stuk aantrekkelijker dan wat ik elders had gezien.

Voordeel!

Tijdens het bekijken van het assortiment zag ik ook dat zij een accu hebben voor een boot. Wel zo handig om te weten dat alles wat je  bij dit bedrijf zeer netjes en goed verpakt thuisbezorgd krijgt. Nu zag ik wel voldoende keuze, echter wist ik niet goed welke ik het beste kon gebruiken voor de motor. Zodoende heb ik telefonisch contact gezocht met dit bedrijf in de hoop dat zij het wel weten. Gelukkig heeft een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn al mijn vragen beantwoord. De keuze werd zo wel een stuk eenvoudiger gemaakt voor mij!

De bestelling had ik geplaatst en nu hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat het zou worden bezorgd. Nadat de bestelling werd geplaatst, kreeg ik in mijn mail de bevestiging van de bestelling binnen en dat is wel fijn.