26 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

motorkleding

Kleding voor op de motor

Of je nu op zoek bent naar motorkleding voor dames of heren, bij voordeelhelmen.nl ben je voor beide welkom. Van complete pakken voor de sportieve rijder, tot losse onder en bovenkleding voor de rijder die af en toe in zijn vrije tijd een leuke rit maakt. Wat voor rijder je ook bent, met de kleding zal je altijd met veel comfort op de motor zitten. Jassen, broeken, onder of boven kleding het assortiment is enorm. Maar ook voor schoenen en laarzen ben je aan het goede adres.

Leren kleding of textiel

Weet je niet goed welke keuze je moet maken tussen textiel of leren motorkleding, dit is een beetje afhankelijk van het soort motorrijder wat je bent. Ben je een sportieve rijder en rijd je veel op een racemodel, dan is in de meeste gevallen een leren motorpak beter geschikt. Ben je iemand die voor de ontspanning af en toe bij mooi weer een rit maakt, dan kun je het prima doen met kleding van textiel voor op de motor. 

Lekker combineren met je motor

motorkleding

Natuurlijk wil het oog ook wel wat bij het dragen van motorkleding, het is leuk om te combineren met de kleuren van je motor en de helm. Op die manier rijd je niet alleen comfortabel en veilig, maar zie je er ook nog eens erg leuk uit. In de webshop van voordeelhelmen.nl vind je de leukste en veiligste kleding om op de motor te dragen. Losse broeken en jassen in verschillende stijlen, altijd comfortabel en beschermend waarvoor het bedoeld is.