21 april 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Als particulier je auto verkopen op bynco.com

Wil jij, als particulier, je auto verkopen, maar heb je geen zin in onzin biedingen, veel telefoontjes of vreemden aan de deur? Dan ben je aan het juiste adres bij Bynco.com. Een auto verkopen particulier kan daar op een eenvoudige manier. Je kunt je auto aanmelden door het kenteken en de kilometerstand door te geven. Er komt een onafhankelijke inspecteur bij je thuis om de auto te inspecteren en een keuringsrapport samen te stellen. De verkoopprijs wordt vastgesteld samen met jou, aan de hand van het keuringsrapport, de bevindingen van de inspecteur en de kennis van de marktwaarde van onze medewerkers. Wanneer jij met de verkoopprijs akkoord gaat is dit ook direct een vaste prijs en kunnen eventuele kopers geen korting meer bedingen.

Hoe gaat het verkopen van een particuliere auto in zijn werk?

Wanneer je akkoord bent gegaan met de verkoopprijs dan wordt de auto op de website geplaatst van Bynco. De advertentie, alle kenmerken van de auto en foto’s worden geplaatst door Bynco. Ook het keuringsrapport wordt inzichtelijk gemaakt voor potentiële kopers. Vragen die worden gesteld worden ook door Bynco beantwoord. Dit alles doen we voor een vastgestelde prijs van € 250,-. De maximale verkooptijd bedraagt 90 dagen. Wanneer de auto binnen 90 dagen niet is verkocht dan worden er geen kosten berekend. Zie je af van de verkoop dan vragen we wel € 250,- maar dan is het taxatierapport voor jou.

Een afspraak maken met een (potentiële) koper

Wanneer zich een potentiële koper meldt dan zorgt Bynco ervoor dat er een afspraak komt tussen jou, de verkoper, en de koper. De geïnteresseerde koper wordt gevraagd om een aanbetaling. De plaats waar jullie elkaar ontmoeten kun jezelf bepalen. Dat kan bij jou thuis zijn of op één van de meer dan 750 kenteken-loketten in Nederland. Gaat de koper inderdaad over tot aankoop van jouw auto dan regel je zelf ook direct de administratie en de financiële afwerking. Een auto verkopen particulier doe je dus het slimst via Bynco.