21 april 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Continental autobanden

Audi Q4 e-tron komt in juni op de markt

De Audi Q4 e-tron komt in juni op de markt en valt in de SUV klasse is 490 cm lang, 194 cm breed, 166 cm hoog, heeft een bagageruimte van 660 liter en weegt 2490 kg. De Audi Q4 is gebouwd op het modulaire platform van Volkswagen net als de Skoda Enyag, de Volkswagen ID 4 en de Cupra Born (Seat). De Audi Q4 is verkrijgbaar met twee accu sterktes, een 52kWh (bruto 55kWh) en een 77kWh (bruto 82kWh) accu. De Audi Q4 komt met 3 verschillende motorvermogens op de markt. De 125 kW (170 pk) met achterwielaandrijving, de 150 kW (204 pk) met achtermotor en de vierwiel aangedreven motor met 150 kW achter en 80 kW totaal 220 kW ofwel 299 pk. De Audi Q4 met de 204 pk aangedreven motor kan met een volle accu 450 kilometer rijden.

Binnen- en buitenzijde van de Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron is standaard voorzien van een 10,25 inch digitaal instrumentarium met een 10,1 inch groot infotainmentscherm. Het grootste display is een 11,6 inch scherm en kan worden aangevuld met het Augmented Reality Head-up Display waarbij je niet meer op het scherm hoeft te kijken omdat informatie op de voorruit wordt geprojecteerd. Standaard wordt MMI Navigation Plus meegeleverd en is er een spraak assistent van Hey Audi. Aan de buitenkant ziet de Q4 er in grote lijnen uit als SUV’s die Audi eerder op de weg heeft gebracht. De regelmatig gearceerde achterkant zorgt voor die SUV uitstraling en heeft een grote achterlichtbalk. De Audi Q4 wordt standaard geleverd met een Sonos audiosysteem. Audi heeft een deel van de Audi Q4 gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Zo is de stoelbekleding van de S Line versies voor meer dan 80% gemaakt van gerecyclede petflessen!

De Audi Q4 e-tron niet kopen, maar leasen

Wil je ook elektrisch rijden maar liever geen elektrische auto kopen? Kijk dan eens hoe makkelijk het is om de Audi q4 e-tron te leasen. Elektrischeautolease.nl is bedoeld om bedrijven en consumenten te helpen met het vinden van de beste lease deals. Bij elektrischautolease.nl kun je alleen 100 % elektrische auto’s leasen. Op deze website vind je alle informatie over bijtelling, populaire modellen en welke elektrische auto op dit moment het goedkoopste is. De experts van elektrische autolease weten precies welke leasemaatschappij de beste voorwaarden heeft. Zij weten als geen ander waar je op moet letten bij het aangaan van een leasecontract. Weet je welke Audi Q4 je wilt dan maak je deze keuze bekent en een van de EV (elektrische voertuigen) experts neemt telefonisch contact met je op om vragen te beantwoorden en specifieke wensen die je hebt gemaakt te bespreken.