25 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Auto huren Arnhem

Auto huren in Arnhem? Ga naar JM Autoverhuur

Wie een auto wil huren in Arnhem, gaat naar JM Autoverhuur. Het nog jonge, ambitieuze bedrijf richt zich met name op shortlease en dagverhuur van auto’s en busjes en heeft een fraai aanbod van uiterst betrouwbare bedrijfswagens, busjes, oprijwagens en personenbussen én is zeker ook hét adres voor de verhuur van personenauto’s. Een auto huren doe je bij JM in Arnhem, waar je behalve op een kwalitatief goede en betrouwbare personenauto ook kunt rekenen op de allerbeste service.

Voordelig een auto huren in Arnhem

Wanneer je een auto wilt huren in Arnhem biedt JM Autoverhuur drie types personenauto’s voor de verhuur aan. Wat meteen opvalt, is het aantrekkelijke tarief en de gunstige voorwaarden waarvoor gehuurd kan worden. Zoek je een praktische, wat kleinere auto dan kun je prima uit de voeten met de Citroën C1, die desondanks toch plaats biedt aan vijf personen en over vijf deuren beschikt. Je huurt deze auto al voor 35 euro per dag, waarbij de eerste honderd kilometer ook nog eens vrij zijn. Voor een weekend of een week betaal je voor de Citroen respectievelijk 63 en 220 kilometer waarbij je twee honderd en duizend kilometer vrij hebt. Ook de iets grotere Ford Fiesta is gunstig geprijsd. Omdat de auto iets groter is, ligt de huurprijs ook op een iets hoger niveau.

Duizend kilometer vrij

Wil je een grotere auto huren in Arnhem? Kies dan voor de Ford Focus Wagon, die je bij JM Autoverhuur al huurt voor 54 euro per dag en die je een weekend tot je beschikking hebt voor 96 euro. Wie een week gebruik wil maken van deze ruime Ford, die betaalt 325 euro. In het weekend heb je 200 kilometer vrij, in een week is dit zelf duizend kilometer.

Shortlease

De personenauto’s zijn technisch helemaal in orde en brengen je op een veilige en betrouwbare manier van A naar B. Bekijk ook eens de gunstige voorwaarden die het jonge, frisse bedrijf in Arnhem biedt voor shortlease. Zelfs nadat de contractperiode is afgelopen kun je het voertuig blijven leasen en per maand opzeggen. Het is – kortom- prima zaken doen met JM Autoverhuur in Arnhem.