18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Bij onze autogarage in Almere treft u alle vakkundigheid die u zoekt

Een medewerker van een bedrijf zei letterlijk tegen mij, bij onze autogarage in Almere treft u alle vakkundigheid die u zoekt. Het was namelijk al de zoveelste keer dat ik een garage binnen liep om mijn wagen te laten repareren. Mijn ervaringen met reparatiebedrijven voor mijn wagen is niet echt heel erg goed. Dit keer wilde ik wel een onderneming met echte deskundige medewerkers. Ik heb wel eens kleine onderhoudsbeurt laten doen en dan stond er op de factuur dat de olie was ververst, dit bleek later helemaal niet het geval. Daardoor werd ik een beetje huiverig voor garages.

Grote beurt

Naast mijn apk was het dit keer ook tijd voor een grote onderhoudsbeurt. De onderneming waar ik naartoe ben gegaan is: Car Professionals. Dit bedrijf heeft medewerkers in dienst met ruime ervaring en kennis wat betreft het nakijken en repareren van voertuigen. Ik werd vriendelijk benaderd door het personeel en het voelde voor mij gelijk goed aan. Tijdens de grote beurt werd mijn wagen op tachtig cruciale punten gecontroleerd en werden de bougies en filters vervangen. De olie werd netjes ververst. De medewerker die had gezegd: bij onze autogarage in Almere treft u alle vakkundigheid die u zoekt, heeft zijn gezegde waargemaakt. Zeer tevreden ben ik weggegaan met mijn voertuig en heb eindelijk het bedrijf gevonden waar ik heel lang naar zocht.