26 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Brokkenpiloten opgelet! Tip voor bij autoschade Delft

Meteen autoschade Delft afhandelen? Ik weet waar je moet zijn! Oké, toegegeven. Volgens mij ben ik niet de beste chauffeur op de Nederlandse wegen. Ik heb laatst weer ergens tegenaan gezeten en daardoor heb ik weer eens schade opgelopen aan mijn bumper. Niet de eerste keer en, mezelf kennende, vast ook niet de laatste. Ik was in ieder geval ver van huis en ik zocht dus naar een snelle reparatie van mijn bumper. Zodoende kwam ik uit bij Autoschade Direkt, waarbij de naam doet vermoeden dat ze direct mijn autoschade Delft konden verhelpen. En inderdaad, dat was het geval. Superfijne service en bovendien waren ze ook erg snel met het repareren van een bumper, waardoor ik in no-time weer de weg op kon!

schadeherstel

Gemakkelijk offerte aanvragen

Bij Autoschade Direkt kun je gemakkelijk en snel online een offerte aanvragen. Dat betekent dat ik praktisch vanuit mijn auto op mijn telefoon al bezig kon zijn met de eerste stappen om mijn bumper weer hersteld te krijgen. En wat bleek? Met wat imitatie onderdelen was ik veel goedkoper uit dan wanneer ik bij de officiële dealer mijn auto zou laten herstellen. Het scheelde me echt honderden euro’s, dus de keuze voor dit autoschadeherstelbedrijf was al snel gemaakt.

polijsten

Prettige dienstverlening

Goedkoop is duurkoop, zeggen ze wel eens. Maar dat is volgens mij niet het geval. Als ervaren brokkenpiloot heb ik al heel wat schade aan mijn auto moeten laten herstellen en dus heb ik misschien wel een oog voor goede reparaties. En datzelfde ook vertelt mij dat de herstelwerkzaamheden van Autoschade Direkt erg goed zijn gedaan. Daarnaast werd ik ook fijn op de hoogte gehouden van het proces en kon ik al snel weer mijn auto ophalen!