26 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Brommerrijbewijs halen gemakkelijk?

Ik ben dan wel iets ouder, toch wil ik graag mijn brommerrijbewijs halen. Dit is iets wat ik al een lange tijd wil doen echter heb ik er nooit de tijd voor gehad. Doordat ik nu voorlopig tijd zat heb ben ik gaan zoeken naar een rijschool. Met je brommer naar het werk toe gaan is toch een stuk lekkerder met dit mooie weer toch?

Nu dat ik op het internet ben gaan zoeken naar een geschikte rijschool hoopte ik het voor mekaar te krijgen om zo een stuk goedkoper uit te zijn. Tijdens het zoeken heb ik dan ook eerst gekeken naar de prijzen alvorens ik de website zelf zou bekijken. Het viel mij dan ook op dat je bij verkeersschool Wesseldijk een stuk goedkoper uit was als dat ik elders had gezien. Het prettige hiervan is toch echt het feit dat ik dan ook niet ver hoef te fietsen om er te komen, dit bedrijf zit namelijk praktisch bij mij om de hoek!

 

logo1

Goede hulp

Door mezelf in te schrijven bij hun ben ik druk bezig met leren, vind het namelijk wel een must om mijn rijbewijs in een keer te halen. Een brommerrijbewijs halen lijkt gemakkelijk maar ik moet eerlijk zeggen dat het erg lastig is. Alle borden dien je uit je hoofd te leren en dan heb ik het nog niet gehad over de praktijklessen!