25 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Logo Chiptuning Ede

Chiptuning Ede is een absolute aanrader

Ik heb een aantal weken geleden een nieuwe auto gekocht. De auto die ik gekocht had wilde ik echter wat meer pk’s geven. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar chiptuning om een bedrijf bij mij in de buurt te vinden die mijn auto zou kunnen tune.

chiptuning

Terecht gekomen op de website van Chiptuning Ede 

Toen ik op het internet op zoek ging naar chiptuning kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar ahde vergeleken sprak mij de website van Chiptuning Ede mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat tuning nou precies inhoud. Na het lezen van de informatie besloot ik om een afspraak te maken om mijn auto te laten chippen. 

Zeer tevreden over mijn gechipte auto 

In de garage werd ik zeer vriendelijk ontvangen en uitgebreid geholpen. Tijdens het gesprek gaf het bedrijf mij een reële schatting over het aantal pk en koppel dat er na de tuning bij zou komen. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot mijn auto te laten chippen. Dit was al erg snel gebeurd en mijn auto heeft nu veel meer vermogen. Daarom ben ik ook super tevreden.