21 april 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Contact met de rijschool

Ik had eerst autorijles bij een rijschool waar ik niet tevreden was dit kwam omdat ik een erg slechte band had met mijn rij instructeur. Ik werd naar mijn mening op een slechte manier opgeleid. Het werd allemaal erg kort uitgelegd en op een onvriendelijke manier. Ik kwam een op het internet een andere rijschool tegen dus ik had contact met de rijschool opgenomen over wanneer ik een proefles zou kunnen krijgen.

Website

Ik bezocht de website van de rijschool en hier kon ik veel informatie vinden over hoe de rijschool te werk gaat. Je krijgt als leerling de mogelijkheid om door de weeks to 21 uur te lessen en je krijgt ook de mogelijkheid om in het weekend op een zaterdag autorijles te krijgen.Wat voor mij erg gunstig was.

Tarieven

Ik zocht meer informatie over de tarieven van de lespakketten die de rijschool aanbood. Ik vond de tarieven aanzienlijk lager in vergelijking tot de rijschool waar ik eerder rijles had. Na de proefles waar ik contact voor opgenomen had was het mij al gelijk duidelijk dat ik hier mijn rijbewijs veel liever en makkelijker zou halen dan bij de andere rijschool waar ik eerder les kreeg. De instructeur was veel vriendelijker en legde alles rustig en op een vriendelijke manier uit.