20 mei 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

logo

Voordelige rijles in Amsterdam-oost

Ben je op zoek naar voordelige rijles Amsterdam-oost? Dan ben je bij Rijschool Ed Ishak aan het goede adres. Deze rijschool beit namelijk rijlessen aan voor een zeer voordelige prijs. 

Erg veel rijscholen in de buurt van Amsterdam 

Toen ik zelf op het internet op zoek ging naar rijles Amsterdam-oost kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende rijscholen bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rijschool Ed Ishak mij het meeste aan. De website is namelijk zeer overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat de rijschool voordelige prijzen hanteert voor de rijlessen die zij aanbieden. Ook zul je in de nieuwste auto’s lessen. Op de website staat ook vermeld dat je de rijlessen ontvangt waar je voor hebt betaald en hier garantie op ontvangt. Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen met de rijschool voor een proefles. 

autorijles

Mijn eigen ervaring met Ed Ishak 

Toen ik contact opnam met de rijschool werd ik erg vriendelijk geholpen. ik kon ook al erg snel terecht voor een proefles. Tijdens de proefles heb ik kennis gemaakt met mijn rijinstructeur en zijn we een stukje gaan rijden. Tijdens de proefles werd mij alles op een erg vriendelijke en uitgebreide manier uitgelegd. Dit vond ik zelf erg prettig waardoor ik besloot om een pakket af te sluiten bij deze rijschool.