25 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Deze occasions Terneuzen zijn de moeite waard te bezoeken

tweedehandse autoIk kwam laatst op een bruikbare website voor occasions Terneuzen. Ik was namelijk op zoek naar een garage waar ze luxe tweedehandse auto’s verkochten. Zoals jullie weten dan ik dan ook gek van auto’s en hou mij hier dan ook dagelijks mee bezig. Zo ben ik zelf in het bezit van meerdere auto’s en handel ik hier dan ook in. Hetgeen wat ik het leukst vindt aan auto’s en het opknappen ervan. Dit is overigens wel een dure hobby omdat sommige onderdelen behoorlijk duur kunnen zijn. 

Maar het is nu dus al jaren een geheime wens van mij om een Porsche te kopen. Hier heb ik dan ook al een mooi bedrag voor bij elkaar gespaard. Maar ik vind het ook een hele voldoening om steeds websites af te gaan waar deze te koop staan. Zodoende kwam ik dus terecht bij garage-sasvangent.nl.

porsche

Goede service

occasions TerneuzenOmdat ik toch een mooi model zag bij een van de occasions Terneuzen. Ben ik er afgelopen weekend langs gegaan. Voorheen had ik al telefonisch contact om te vragen of zij dat model wilden klaarzetten. Dit was dan ook geen probleem en zo werd ik vriendelijk geholpen. Eenmaal daar kreeg ik dezelfde service en waren de mensen hier erg vriendelijk. Bovendien gaven zij veel informatie waar ik dan ook daadwerkelijk iets aan had. 

Tijdens mij bezoek zag ik overigens nog andere modellen. Hierdoor wordt mijn keuze alleen maar moeilijker. Al ben ik er wel van overtuigd hier mijn nieuwe auto te gaan kopen. Vooral omdat bij mij hier de gun factor al hoog is, evenals de service.