21 april 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Een aanhangerrijbewijs in 1 dag halen!

aanhangerrijbewijs in 1 dagAfgelopen maand kreeg ik een nieuwe baan aangeboden binnen in het zelfde bedrijf waar ik al werkzaam was. Dit was een grote stap voorruit maar er moest nog wel het een en ander gebeuren. Ik moest namelijk eerst een aanhangerrijbewijs gaan behalen voordat ik dit nieuwe contract kon gaan ondertekenen. In een mum van tijd was ik dan ook zoekende naar een goedkope aanbieder in deze. Natuurlijk nam ik een kijkje op het internet. Via de zoekterm aanhangerrijbewijs in 1 dag belandde ik op de website van rijschool Osseforth. Op deze website had ik de mogelijkheid om een aanhangerrijbewijs in 1 dag te behalen!

De prijzen die deze rijschool hanteert voor een aanhanger rijbewijs halen zijn zeer voordelig. De mogelijkheid om dit rijbewijs binnen een dag te halen was voor mij dan ook zeer raadzaam. Als ik deze rijbewijs binnen een dag kon behalen, dan kon ik een dag later het contract ondertekenen. Vandaar de keuze om in zee te gaan met deze rijschool!

Rijschool Osseforth

Contract getekend!

Enkele dagen na contact begon ik met lessen. Aan het einde van deze dag stond een examen gepland. Gelukkig ben ik dezelfde dag nog geslaagd voor mijn rijbewijs e en dat is natuurlijk fantastisch. Na een dag hard lessen heb ik mijn rijbewijs e behaald. Zonder de fantastische hulp van de instructeurs had ik dit nooit voor elkaar gekregen. Na het behalen van deze rijbewijs heb ik dan ook gelijk het contract ondertekend. Zo ben ik toch weer een stap hogerop gekomen. De toekomst ziet er voor mij zeer positief uit!

Goede service