18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Een Jachthaven zoeken doe je eenvoudig via jachthaven.nl

file_5371fa7705f81Hoi allemaal, leuk dat jullie weer een keertje mijn blog lezen. Ik zie dat ik de laatste tijd steeds meer volgers krijg. Dit is een goede teken, ik doe het dan ook niet voor niets. Voor de mensen die mij nog niet kennen, ik zal mij nog even in het kort voorstellen. Ik ben Sander Visser en ik ben van beroep fietsenmaker. Dit begon al op vroege leeftijd, ik was dol op sleutelen aan fietsen of brommers. Ik heb mijn opleiding inmiddels afgerond en heb nu een eigen winkel. Ik ben hier dan ook heel trots op. Omdat ik een hoop mee maak ben ik deze blogpagina begonnen, de positieve dingen deel ik dan ook graag met jullie. Zoals jullie kunnen zien heb ik al veel geschreven over fietsen en auto’s. Omdat ik mijn artikelen meer diepgang wil geven ga ik het vandaag over iets anders hebben, namelijk zeevaart! Omdat ik ook veel tijd online besteed en ik toevallig op deze site kwam, wou ik deze dan ook met jullie delen. Er zullen genoeg lezers zijn die deze zomer het water op gaan. En bij de jongeren zal dit waarschijnlijk wel de befaamde Sneek-week zijn. Wil jij een goede en betrouwbare jachthaven zoeken, dan heb ik een goede tip voor jou. Kijk eens op de site jachthaven.nl. Zij zijn een online boekingsplatform waar je een ligplaats bij een jachthaven kunt reserveren. Het concept werkt als volgt.

logo

Zoeken en boeken

file_5591190297693Een jachthaven zoeken is heel eenvoudig bij jachthaven.nl. Je typt in waar en wanneer je aan wal wilt gaan. Vervolgens krijg je meerdere opties. Je kunt dan gelijk alle faciliteiten van de betreffende haven zien. Lijkt dit jou wat, dan kun je direct een ligplaats reserveren. Dit allemaal met je telefoon of tablet. En omdat zij meer als 400 jachthavens hebben is de kans groot dat je altijd veilig aan de kant kunt komen. En omdat alles in goede banen te leiden werken zij samen met Hiswa, dit is de brancheorganisatie voor watersportbedrijven. Dus voor alle mensen die het water op gaan deze zomer, check eerst even deze site!