18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Een occasion leasen

Vandaag de dag zijn er steeds meer mogelijkheden als het gaat om een occasion leasen, zo ook via https://www.arval.nl. Hier kun je namelijk de leukste occasions vinden, hierdoor hoef je direct niet meer verder te zoeken naar een ander bedrijf voor jouw nieuwe auto. De laagste prijzen en ook nog eens een goede inruilprijs voor je oude auto. Eigenlijk bieden ze het allemaal en de garantie die is flink uitgebreid, zodat je nergens meer bij stil hoeft te staan. Wil jij ook graag leasen, maar weet je niet hoe je dit aan kunt pakken? Lees dan alles, wat je wilt weten op Arval.nl.

Voordelen van leasen

De voordelen van leasen kennen veel mensen niet, toch is het handig hier even wat aandacht aan te schenken. Je rijdt namelijk al snel een vrij nieuwe auto, maar betaald hiervoor veel minder en het kent ook nog eens flexibiliteit. Natuurlijk is een tweedehands auto leasen wel voordeliger, dan een splinternieuwe nieuwe auto. Dit is natuurlijk ook zo, wanneer je een nieuwe auto wilt gaan kopen. Alleen is het leasen goedkoper als we kijken naar de maandelijkse kosten. Bij lease betaal je namelijk een vast laag maandbedrag voor alles, terwijl de kosten voor je huidige auto wel eens kunnen verschillen. Er zou maar iets kapot gaan bij een aangekochte auto, dan zie je de spaarrekening kleiner worden.

De looptijd kan verschillen

Je denk bij het leasen van een nieuwe auto misschien aan een looptijd voor een aantal jaren, maar niets is minder waar. Je kunt namelijk tegenwoordig ook kiezen voor een minder lange looptijd, waardoor je ervoor kunt kiezen om iedere twee jaar een nieuwe auto te gaan leasen. Zo ben je altijd voorzien van de nieuwste snufjes. De reguliere private lease biedt allicht minder mogelijkheden, terwijl je met flexibiliteit juist veel meer mogelijkheden hebt. Er valt heel veel te bespreken en vast te leggen in het leasetermijn.

Direct mee te nemen

Eenmaal besloten een nieuwe auto te gaan leasen, dan wil je waarschijnlijk ook dat je deze zo snel mogelijk mee kunt nemen. Bij Arval.nl is dat mogelijk, want alle auto’s zijn direct leverbaar. Dit betekent dat jij je nieuwe auto direct mee kunt nemen, zonder nog een aantal weken te moeten wachten. De auto’s bij Arval.nl zijn namelijk al start klaar, waardoor die lange wachttijden verleden tijd zijn.

Wat als jij niet tevreden bent met je nieuwe auto?

Het kan soms voorkomen dat je niet tevreden bent met je nieuwe auto, maar wat kun je doen in zo een situatie? Bij Arval.nl zijn ze totaal niet moeilijk, want je kunt de auto dan gewoon terug brengen. Echter is het wel belangrijk rekening te houden met twee dingen. Zo mag je de auto niet langer dan twee weken in het bezit hebben en niet meer dan tweehonderd kilometer gereden hebben. Je kunt binnen tweehonderd kilometer best gemakkelijk bepalen of je auto lekker rijdt of dat je niet tevreden bent. Daarnaast is het belangrijk dat de auto in dezelfde staat terug gebracht wordt!