18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

stalen fietsframe laten maken

Een stalen fietsframe laten maken

Weet je dat er de mogelijkheid bestaat om een stalen fietsframe te laten maken? Dit is mogelijk bij  Metal Arts, Hier kan jij een model laten maken, geheel naar jouw wensen. Mocht jij een wat kleiner postuur hebben dan is een juiste vierwieler moeilijk in de winkel te koop. Hierbij Metal Arts kan je het zo gek niet verzinnen of je kan het wel laten maken. Ook voor speciale beugeltjes en steuntjes en andere onderdelen ben je hier aan het juiste adres. Wil jij een impressie krijgen wat hier allemaal gemaakt is, klik dan op ‘’Fotogallery’’ en kijk jouw ogen uit.  stalen fietsframe laten maken

Wat een bijzonder model

Voor mijzelf heb ik een stalen fietsframe laten maken. Eentje die nergens anders op de wereld te vinden is. Omdat ik korte benen heb is bijna geen enkel model uit de winkel een goede maat voor mij. Voordat het zover was dat mijn vierwieler gemaakt werd, heb ik eerst een gesprek gehad. Hier kon ik aangeven wat mijn wensen waren en hoe ik het liefste mijn nieuwe rijwiel wilde hebben. 

Wat was ik blij met mijn nieuwe aanwinst. Precies zoals ik mijn rijwiel wilde hebben is deze gemaakt. Veel en veel mooier dan ik ooit in een winkel heb gezien, ben er dan ook bijzonder trots op.