18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Financial lease

Een tip van mij: Financial Lease

Financial lease Financial Lease is een ongelofelijke aanrader en in dit artikel ga ik jou vertellen waarom. Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat ik weer zorgeloos de weg op kan. Een tijdje terug heb ik een redelijk groot ongeluk gehad. Hier heb ik zelf gelukkig weinig aan over gehouden, maar mijn hele auto was kapot. Naast dat ik de kosten van het herstel van mijn bolide en de ziektekosten had, moest ik ook nog andere zaken aan de verzekering hierom betalen. Toen mijn auto werd afgekeurd had ik daarom geen geld meer over om iets nieuws aan te schaffen. Sinds die tijd was ik gebonden aan het openbaar vervoer en daar was ik niet al te blij mee. Het duurde vaak een stuk langer voor ik op mijn bestemming was en daardoor kwam ik ook vaak te laat. De kosten hiervan liepen al snel aardig op en uiteindelijk bleek het per kilometer nog duurder dan benzine.

Financial lease

Een goede tip

Toen een vriend kwam met de tip om eens bij Financial Lease te gaan kijken, ben ik dat ook meteen gaan doen. Eigenlijk had ik geen idee wat ik kon verwachten en daarom heb ik gewoon even gebeld. Tijdens dit gesprek werd mij precies uitgelegd wat zij deden en wat zij mij te bieden hadden. Dat sprak mij heel erg aan en daarom heb ik hier de overeenkomst getekend. Nu kan ik iedere dag weer lekker de weg op en ben ik altijd op tijd bij mijn afspraken voor mijn werk, waar mijn baas ook weer blij mee is.