26 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Auto huren Arnhem

Hoe bespaar je op je autoverzekering?

Veel mensen vergelijken energiemaatschappijen en zorgverzekering, maar uit recente gevens van wikipedia blijkt dat niet veel mensen hun autoverzekering vergelijken. In dit artikel willen wij jou een paar bespaartips aandragen die ervoor kunnen zorgen dat je een hoop geld kan besparen. 

Een alternatieve autoverzekering

Ontzettend veel mensen, waaronder ik, koopt een auto en sluit vervolgens een verzekering af om daar verder niet meer naar om te kijken. Toch is het zo dat je auto ouder wordt, premies en polisvoorwaarden veranderen. Wat veel mensen is niet weten dat als jij je autoverzekering oversluit je veel extra korting krijgt. Dit kan je enkele tientallen euro’s besparen, dus doe hier je voordeel mee en kijk naar alternatieve autoverzekeringen.

Eigen schade betalen

Je moet voor jezelf bekijken of je de schade die je aan je eigen voortuig hebt veroorzaakt niet beter zelf kan betalen. Dit kan namelijk ontzettend veel geld schelen op lange termijn, want het is namelijk zo dat je een stuk meer premie gaat betalen wanneer jij schade rijdt en je verzekering moet hiervoor opdraaien. 

Jaarbetaling i.p.v. maandelijks

Het betalen van je premie op jaarbasis kan flink pijn doen, maar maatschappijen hanteren vaak een toeslag van enkele procenten op je maandelijkse aflossing. Heb jij genoeg geld op de bank staan? Los het dan in een keer af, want zo kan je tot wel 6 procent per maand besparen.
Zoek je een alternatieve autoverzekering? Kijk dat gerust is op de website van Allianz, zij hanteren goede polisvoorwaarden en een relatief goedkope premie!