18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Ik ga langdurig mijn auto parkeren op Schiphol

Logo-gratisparkerenschiphol.nl7_

Over een aantal weken gaat een jarenlange droom van mij eindelijk in vervulling. Ik ga dan namelijk beginnen aan mijn reis rond de wereld. Het lijkt me heerlijk om een aantal weken weg te zijn en de wereld te zien. Ik vlieg eerst richting China en vanuit daar zie ik wel wat mijn volgende bestemming wordt. In totaal ben ik van plan om zes weken weg te blijven. Omdat ik ’s nachts vertrek en niemand heb kunnen vinden die mij naar Schiphol kan brengen moet ik langdurig mijn auto parkeren op Schiphol. Gelukkig zijn de tarieven hiervoor niet meer zo hoog als dat ze vroeger waren. In totaal moet ik mijn auto zes weken parkeren en ik was altijd van mening dat dit honderden euro’s zou gaan kosten. Gelukkig ben ik handig in het online zoeken van aanbiedingen en kortingen. Dit heb ik dan ook gedaan voor parkeren op of bij Schiphol.

schiphol1

Ik heb een promotiecode voor Smart Parking Schiphol

Zo heb ik een kortingscode gevonden voor Smart Parking Schiphol. Deze parkeer mogelijkheid bevindt zich net buiten Schiphol en hier hebben reizigers de mogelijkheid om hun auto’s langdurig te parkeren. Ik heb een voucher gedownload die ik bij aankomst kan laten zien. Hier staat een kortingscode op die gebruikt wordt bij het afrekenen. Hierdoor krijg ik een aardige korting op het totaalbedrag voor zes weken parkeren. Ik kan iedereen die hun auto wil parkeren bij Schiphol dan ook aanraden om voor vertrek eerst even op gratisparkerenschiphol.nl te kijken. Hier worden namelijk regelmatig nieuwe acties en kortingscodes opgezet.

5euro-Smart-parking-schiphol-kortingscode-promotiecode