25 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Ik had Scooter onderdelen nodig

Een tijd geleden ging er iets niet helemaal goed toen ik onderweg was op mijn scooter. Er knapte iets in mijn scooter en ik wist niet zo goed wat dit was en of ik wel verder kon rijden. Ik heb toen scooter onderdelen besteld aangezien ik dit zelf wilde repareren. Scooter onderdelen bestellen kan je beter niet doen op onbekende sites, maar bij je scooterhandelaar. Ik vond dit een goed idee, dus ik ben de onderdelen gaan bestellen bij de winkel waar ik mijn scooter ook gekocht heb.

scooter deluxe 2

Altijd goed

Aangezien ik niet goed wist wat ik precies nodig had, belde ik naar de scooter dealer. Hij vertelde me dat ik het beste gewoon even langs kon komen en dat we het dan samen zouden bestellen. Zo gezegd zo gedaan. Ik besloot om even langs te gaan en heb onder het genot van een lekkere kop koffie de nodige onderdelen besteld. Ook heb ik mijn scooter daar achter gelaten en een leenmodel meegekregen waar ik de komende tijd mezelf mee zou kunnen vervoeren. De handelaar heeft er naar gekeken en vertelde me dat het probleem bij de remkabels zaten. Hij heeft toen dus nieuwe kabels besteld, en deze voor me gerepareerd. Dit vond ik super handig aangezien ik zelf niet handig ben met dit soort dingen. Ik vond het erg handig dat hij het even voor me deed, omdat ik dan ook zeker weet dat het goed gebeurd. In het vervolg bel ik gewoon gelijk en wordt het door hen opgelost, super dus!

scooter deluxe