18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Ik was opzoek naar een specialist in scheepsonderhoud!

Ikzelf ben een trots eigenaar van een boot maar afgelopen maand is er iets vervelend voorgekomen! Tijdens het varen klapte ik met mijn boot op een andere boot. Deze aanvaring heeft voor veel schade gezorgd aan beide boten en daar baalde ik natuurlijk enorm van. Stapsgewijs ben ik dan ook opzoek gegaan naar een specialist in scheepsonderhoud. Ik wilde mijn boot namelijk zo snel als mogelijk laten repareren omdat ik in de zomer wil gaan varen met mijn boot. Vandaar dat ik het internet ben gaan bekijken. In een mum van tijd belandde ik via de zoekterm scheepsonderhoud op de website: Scheepsreparatie-terneuzen.nl!

Deze aanbieder is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van boten (schepen). Zodoende ben ik contact gaan opnemen met deze aanbieder. Ik wilde namelijk weten wat de kosten waren voor de reparatie van mijn boot. Uiteindelijk kwam dan ook van het een het ander!

Scheepsonderhoud

Ik kan weer varen!

Het bovenstaande bedrijf arriveerde een dag na contact opgenomen te hebben bij mijn boot. Onmiddellijk bekeken zij de schade en dergelijke. Nadat zij mijn boot hadden bekeken werd er een geschatte prijs voorgelegd. Ik accepteerde de prijs en ik liet de bovenstaande aanbieder mijn boot repareren!

Gelukkig is het achteraf gezien dan  ook een goede keuze gebleken om scheepsreparatie-Terneuzen in te huren voor de reparatie van mijn boot. De boot is dezelfde week nog gerepareerd en vaar klaar gemaakt. Mijn boot is klaar voor gebruik en aankomende zomer kan ik lekker gaan varen in de stralende zon!

Delta kust