25 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Inschakelen verhuisbedrijf Amsterdam

studentenkarwei-logomediumInschakelen verhuisbedrijf Amsterdam

We hadden niet echt middelen meer om zelf te verhuizen, dit kwam eigenlijk door een toevallige samenloop van omstandigheden. Mijn vriend en ik gingen verhuizen, we hadden een huis gekocht, een starterswoning en alles was al rond. We moesten nog een maand wachten voordat we er in konden en we het oude (huur) huis konden verlaten. En in die maand gebeurde er van alles, waar door we uiteindelijk een verhuisbedrijf Amsterdam moesten inschakelen om de verhuizing te voltooien. Mijn vriend kreeg een blessure door een ongeval met de fiets, en niet zomaar een blessure; zijn enkelbanden waren gescheurd waardoor hij zeker zes weken niet mocht lopen. Nog geen week later was ik aan de buurt, in een zwembad gleed ik uit, waardoor ik mijn bovenbeen spier, mijn dijbeenspier, had verrekt en lopen dus ook moeilijk ging. Hoe konden we nog gaan verhuizen? Over een week moesten we al weg zijn en we hadden alles met moeite ingepakt, twee kreupelen verhuizen, het was een hilarisch plaatje. Toen mijn broer, die ons aanvankelijk ging helpen, ook nog eens last kreeg van zijn rug, hij was door zijn rug gegaan, wisten we dat we iets anders moesten regelen. Gelukkig kwamen we al snel bij een verhuisbedrijf Amsterdam, die je voor een laag bedrag, helpt met verhuizen. En dit hebben ze ijzersterk gedaan, op de dag zelf hadden we zo’n tien man, sterke mannen, die in mum van tijd alle spullen al hadden ingepakt. Het was nog niet eens 12 uur en de spullen waren al bijna allemaal in het nieuwe huis. Het voelt dan een beetje lullig omdat we niet zoveel konden doen, dus ik begon in het nieuwe huis maar met uitpakken. Toch handig, zo’n verhuisbedrijf Amsterdam.