25 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Lessen bij www.rijschoolsnel.nl

rijschool-utrechtLessen bij www.rijschoolsnel.nl

 

Ik les nu bij www.rijschoolsnel.nl. De naam zegt het al, wil je snel je rijbewijs dan moet je hier naar toe. Ik vond het dood eng, mijn eerste rijles. Ik kreeg deze van mijn ouders, voor mijn verjaardag. Ik wist niet wat ik meemaakte, ik heb best wel last van faalangst, om dan te gaan rijden in de auto is natuurlijk ontzettend spannend. Gelukkig had ik een geweldige rij instructeur die mij goed hielp en gerust stelde, ik hoefde nog niet veel te doen, alleen sturen en gas geven, en remmen natuurlijk. Toen ik klaar was met de les was ik super enthousiast, maar bij de volgende les had ik pijn in mijn maag, ik wilde het toch niet zo graag. Dit was voornamelijk mijn faalangst, ik besloot dit te vertellen aan mijn instructeur en dat hielp al erg veel, hij kon mij gelijk begrijpen en daarom ook goed begeleiden. Zo heb ik toch in korte tijd mijn rijbewijs kunnen halen. Het was niet erg duur wat fijn was want ik moest het zelf bekostigen. Gelukkig was ik al drie maanden aan het sparen op mijn werk en kon ik zo steeds een deel betalen. Nu heb ik én mijn rijbewijs én ik heb alles al afbetaald. De volgende stap is natuurlijk het kopen van een auto, maar dat duurt denk ik nog even voordat ik daar genoeg geld voor heb! Mijn vriendinnen raad ik allemaal aan op bij www.rijschoolsnel.nl te gaan rijden, en ook jullie wil ik graag hier op wijzen! Ik heb namelijk echt goede ervaringen met deze rijschool en wil dit maar al te graag delen.