20 mei 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Op Google gezocht onder Rijbewijs Ede

Rijbewijs EdeAl een aantal jaar woon ik in Ede. Inmiddels ben ik 20 jaar en was het ook wel eens tijd voor een rijbewijs. Ik ben toen op Google gaan zoeken onder ” Rijbewijs Ede ”. Ik kwam toen terecht op de website van de ANWB. Je word dan doorverwezen naar andere rijscholen. In mijn geval verkeersschool wesselijk. Het bedrijf heeft enorm veel ervaring en dat was te merken ook. Ze gingen erg professioneel te werk en waren ook erg vriendelijk. Wat betreft de kosten per les zijn ze zeer voordelig. Je kan bij dit bedrijf ook pakketten nemen, zodat je goedkoper uit bent. Ik zou je adviseren om daar zeker gebruik van te maken, maar haal geen pakket van 40 lessen

 

 

Binnen 5 maanden mijn rijbewijs. rijles

In totaal heb ik 25 lessen nodig gehad om mijn examen te halen. Vergeleken andere mensen is dat vrij snel. De meeste komen boven de 30. Ik kon zo snel op, omdat het bedrijf precies weet wat er nodig is om iemand te laten slagen. Ze geven je de juiste informatie en dat is erg belangrijk. Ze stonden ook in voor een grapje. Het is belangrijk om de sfeer er goed in te houden, zodat je met plezier lest. Rijbewijs Ede is daarom ook echt een aanrader. Je zult merken dat je zo klaar bent en goed voorbereid bent voor je examen.