25 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Nog niet op zoek naar een garage, maar naar rijscholen Tilburg

Je zal het misschien wel raar vinden om hier iets te lezen over rijscholen Tilburg, maar om een afspraak bij een garage te kunnen maken moet ik toch echt eerst een rijbewijs halen. Zo was ik altijd met de fiets naar mijn werk, maar omdat het niet altijd fietsweer is moet ik vaak gebruik maken van het openbaar vervoer, en dat is nu iets waar ik een enorme hekel aan heb. Vooral als het buiten regent, en ik in een overvolle bus met allemaal natte jassen moet zitten. Daarom heb ik besloten om een goede rijschool in de omgeving van Tilburg te vinden. Natuurlijk heb ik via internet naar rijscholen Tilburg gezocht, en kwam daar op de site van rijschool Solmaz terecht.  Ik ben daar eerst naartoe gegaan om te kijken of deze rijschool me wel bevalt, inmiddels heb ik al zes lessen gehad, dus deze rijschool maakte een goede indruk op me.  hqdefault-1

Ik ben geslaagd

Ik ben na twintig lessen geslaagd voor mijn rijbewijs, en kan nu eindelijk in een eigen auto naar mijn werk, of naar andere plaatsen rijden. Maar dan heb ik wel een eigen auto nodig, dus daarom ben ik naar een garage gegaan welke ik op het internet had gevonden waar een leuke auto stond, precies een auto waarna ik op zoek was. Gelukkig stond deze auto nog bij de garage, want het was ruim twee maanden geleden toen ik deze auto had gezien.  Eindelijk kan ik dan op weg in mijn eigen auto, dit dankzij de goede lessen van autorijschool Solmaz. highway-397333_960_720-300x201