29 februari 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Opel garage Beverwijk

opel logo Ik rij al ontzettend lang met veel plezier in een Opel. Nu rij ik een Opel Insignia uit 2012 en dit is opzich een hele fijne auto. Deze auto heeft mij nog nooit eerder in de steek gelaten en daar was ik altijd heel er blij om. De laatste tijd doet mijn auto een beetje gek want als ik de sleutel uit het contact haal dan blijft de radio gewoon nog aanstaan. Na een paar keer starten en uitzetten is het al voorbij maar het gaf mij toch niet zo’n fijn gevoel.

Oplossing

Ik ga altijd naar altijd naat Frank Liefting dit is de beste Opel garage Beverwijk. Toen het weer een keer zo ver was heb ik besloten om langs de garage te gaan en te kijken wat er nou aan de hand was.

Zoals altijd kon ik bij deze Opel garage Beverwijk meteen terecht en werd er naar mijn auto gekeken. Het bleek dat ik een lekstroom had en dat als ik er te lang mee zou wachten dan zou het kunnen zijn dat de auto ineens niet meer startte. Gelukkig was ik er optijd mee gekomen en kon het gelijk verholpen worden. Alles werd netjes geregeld en ik mocht een leenauto meenemen. De dag erna zou ik de auto ophalen en zou alles verholpen zijn.

Toen ik de volgende dag aankwam was mijn auto al klaar. Omdat het niet zo’n hele grote ingreep was viel de prijs ook nog eens mee!frank-liefting3-960x220