21 april 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Opzoek naar rijles etten-leur lees dan verder!

Ben je toevallig opzoek naar rijles etten-leur? Dan kan ik je een goede tip geven want ik spreek uit ervaring. Ik vond auto rijden best ingewikkeld want je moet zo’n ijzeren beest onder controle houden met hoge snelheden. Met dit in mijn achterhoofd ben ik eigenlijk gaan lessen bij Soerin Rij-opleidingen.logo-soerin-rijopleiding

Sneller dan ik dacht

Het ging sneller dan ik in eerste instantie had gedacht en dan heb ik het niet over de snelheid van de auto! Er werd duidelijk en rustig uitgelegd hoe ik de auto moest besturen en waarom en waneer ik omhoog of omlaag moest schakelen. Ik had het heel snel onder de knie. De negatieve gedachtes over autorijden verdwenen op het moment dat ik alles begon te snappen.

De theorie ging iets minder snel maar dit kwam eerder door mijn eigen laksheid om het boekje goed door te nemen. Nadat ik mijn theorie eindelijk had gehaald mocht ik afrijden. Het afrijden mocht al na twee maanden terwijl ik van heel veel vrienden had gehoord dat het ongeveer een halfjaar duurt totdat je mocht gaan lessen.

Ik heb toen in een keer mijn rijbewijs gehaald! Natuurlijk vond ik het spannend maar ik moet wel zeggen dat ik wel zeker achter het stuur zat en dat kwam omdat deze rijschool daar voor gezorgd had! Daarom is dit de beste rijschool als je opzoek bent naar rijles etten-leur.