25 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Sinds dat ik bij Zoutweb – strooizout heb besteld was het snel geleverd

Sinds dat ik bij Zoutweb – strooizout heb besteld was het snel geleverd

Gelukkig hoef ik me nu geen zorgen meer te maken dat het niet mogelijk is maar dat ik het gewoon via het internet kan bestellen waardoor ik er de deur niet meer voor uit hoef te gaan. Via het internet heb ik gelijk de mogelijkheid gehad om er een bestelling te plaatsen en het maakt absoluut niet uit hoe groot de bestelling ook is bij hun hoef je geen zorgen te maken dat er nog eens bezorgingskosten bij komen kijken. Zo kan ik ervoor zorgen dat ik voor de straat een partij strooizout kan bestellen en het vervolgens thuis kan laten bezorgen zodat er niemand de deur voor uit hoef te gaan. Nu dat ik het voor iedereen heb besteld zijn de kosten een stuk lager en heb ik er alsnog geen last van dat het niet mogelijk is maar dat ik het zo kan regelen dat iedereen er gebruik van kan maken door wagen te gebruiken om het zo goed mogelijk te verspreiden. Zo zorgen we er met ze alle in de buurt voor dat er geen problemen kunnen komen door gladheid.

 

Strooizout heb ik via het internet besteld bij Zoutweb

 

Aangezien je het in Nederland niet precies weet wanneer het gaat sneeuwen is het uiteraard verstandig als je altijd strooizout in huis hebt zodat je het niet op het laatste moment nog moet zoeken. Gelukkig had ik het al vrij snel in de gaten dat als er sneeuw ligt dat er heel veel mensen naar de winkel toe gaan om het te kopen. Ik ben het juist via het internet gaan opzoeken door het daar te bestellen waardoor ik er de deur niet meer voor uit hoef te gaan en zo geen problemen kan krijgen door de sneeuw. Door dat er een hoop ongelukken gebeuren met gladheid probeer ik het altijd te voorkomen door het een stuk makkelijker te maken zodat ik de strooizout al binnen heb en er niet meer de deur voor uit te gaan. Het voordeel van het bestellen via het internet is dat ik er de deur niet voor uit hoef te gaan maar dat het netjes bij mij thuis wordt bezorgd.