20 mei 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Tip; Brommobiel kopen Dongen

Helaas is mijn gezondheid de laatste paar jaren enorm achteruit gegaan. Vroeger kon ik werkelijk alles aan, tegenwoordig is alles voor mij een hele opgave. Kan werkelijk heel weinig nog. Zelfs boodschappen halen lukt me niet meer. Moet hier vaak hulp aan een van mijn kinderen vragen. Normaal pakte ik even snel de fiets en ging naar de winkel voor mijn boodschapjes te halen. Nu pak ik de telefoon om een van mijn dochters te strikken om met mij boodschappen te gaan doen. Nee dit kan zo niet langer, ik wil niet afhankelijk zijn van mijn kinderen. Hier moet een oplossing voor komen. Zit ik net lekker op de bank een kopje koffie te drinken komt mijn buurman aanrijden. Nee niet op de fiets maar in een brommobiel! Wat een leuk karretje zeg. Nieuwsgierig als ik ben meteen naar buiten om zijn nieuwe aanwinst te bewonderen. Niet alleen het model is super ook de kleur is geweldig. Ik ben er helemaal enthousiast over, wil alles weten hoe duur en waar dit karretje te koop is. Mijn buurman vertelde me dat hij deze bij Brommobiel kopen Dongen heeft gehaald. cropped-Microcar_MC_1_brommobiel_10876443515-300x190

De oplossing voor mij!

Nog geen drie weken later kwam ook ik met mijn nieuwe brommobiel van Brommobiel kopen Dongen de straat ingereden. Wat een keuze heb je in dit soort karretjes. Nu kan ik weer zonder de hulp van mijn kinderen boodschappen doen. Mijn autootje is zelfs zo groot dat ik iemand als passagier mee kan nemen. Per slot is het toch gezelliger om er samen mee op pad te gaan. Echt een ideale oplossing voor mij, mijn dagen kunnen niet meer stuk.image001-300x91