21 april 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

U rijdt lekkerder in een Peugeot dankzij financial lease

financial-lease-twenteEen mooie en ruime Peugeot 308, een stoere 3008 of een compacte 108. Naar welke Peugeot u ook op zoek bent, met financial lease rijdt u een stuk voordeliger en tegen een vast bedrag per maand. Geen grote investeringen, voldoende werkkapitaal en kosten die u bijna geheel in eigen hand heeft.

Financial lease is dé leasevorm voor ondernemend Nederland. U bepaalt zelf welke auto u wilt rijden en hoe lang de looptijd van het leasecontract is. Afhankelijk van de slottermijn en een eventuele aanbetaling wordt het bedrag dat u per maand betaalt vastgesteld. Een bedrag dat vast staat en nooit tussentijds wijzigt, u weet dus altijd wat uw kosten zijn. Mede hierdoor is financial lease een zeer gewaardeerde leasevorm. Ook is het voor veel ondernemers van toegevoegde waarde dat de geleasede Peugeot direct uw economisch eigendom wordt. U kunt het voertuig op de balans plaatsen en geniet van diverse fiscale voordelen.

Ook bedrijfswagens van Peugeot zijn goed te financieren met financial lease. Vraag uw intermediair naar de mogelijkheden. Een betrouwbare transparante aanbieder van financial lease is Financial Lease Twente. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden van het voordelig rijden in een Peugeot. Bovendien bent u bij Financial Lease Twente niet gebonden aan een vaste voorraad, maar kunt u terecht bij vele merkdealers door het hele land. Zo houdt u alles veilig in eigen hand!