18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

private lease skoda enyaq

Skoda private lease

Heb je al eens een keer gekeken naar private lease skoda enyaq? Je kan de Skoda Enyaq herkennen aan zijn uiterlijk. Het heeft een strakke en tijdloze lijnenspel, hierdoor oogt het kleiner auto kleiner dan die is, maar vergis je niet, hij is groter dan de Volkswagen ID4! Als iets opvalt aan de Skoda dan is het wel zijn nieuwe lichtdesign. Niet alleen is het design verfijnd, maar het heeft nieuwe dagrijverlichting die zorgt voor meer veiligheid. Aan de hand van de Full-LED Matrix koplampen wordt de weg beter verlicht. Zo kan de veiligheid nog beter gewaarborgd worden. 

private lease skoda enyaq

Infotainment 

Wat zeker niet kan ontbreken is infotainment. Zo heeft de Skoda een 13 inch multimediascherm waarmee infotainment en autofuncties kan bedienen. Het mooie van dit scherm is dat je het niet hoeft aan te raken en dat je dit simpelweg kan bedienen aan de hand van de touchslider. Ook fijn om te weten is dat deze Skoda een phone box heeft, hierdoor kan je ook bellen in de auto, zelfs als het bereik zwak is. Zijn de batterijen bijna op? Geen zorgen! Je kan het ook met de phone box opladen.
Ben je overtuigd dat een skoda enyaq private lease iets voor jou is? Bekijk dan eens een keer de website. Hier vind je alle huidige acties en kun je contact opnemen mocht je vragen hebben over de Skoda Enyaq of private lease.