18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Valet parkeren Schiphol is veilig en voordelig

Valet parkeren Schiphol is een goede oplossing als je voor vakantie of je werk met het vliegtuig weggaat en toch graag met je eigen auto naar het vliegveld wilt rijden. Valet Parking Schiphol valt ook een stuk voordeliger uit dan parkeren op een van de gewone parkeerterreinen P1, P2 en P3 van het vliegveld.

Alles wordt voor je geregeld

Valet parkeren Schiphol heeft naast de lagere kosten nog een aantal voordelen meer. Zo kun je zelf reserveren en als je een half uur voordat je aankomt meldt dat je onderweg bent kun je de auto voor de deur van de vertrekhal parkeren. Daar word je opgevangen door een chauffeur die ervoor zorgt dat jouw auto veilig op een bewaakt parkeerterrein komt te staan. Als je weer terugkomt van je vliegreis wordt er voor gezorgd dat je binnen een kwartier je auto weer tot je beschikking hebt en er meteen mee naar huis kunt rijden.

Goede 24/7 service

Daarnaast geven de chauffeurs je de best mogelijke service en helpen je bij de vertrek- en aankomsthal ook nog eens met je bagage. Je auto wordt op een dusdanige plek voor je geparkeerd zodat jij er totaal geen omkijken meer naar hebt en gewoon kunt gaan inchecken zonder dat je zelf moeite hoeft te doen een goede parkeerplaats te vinden en voor vervoer naar de vertrekhal zelf dient te zorgen. Reserveren kan 7 dagen per week, 24 uur per dag.