21 april 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Veiliger op brommers van Kymco

Veiliger op brommers van Kymco

 

Mijn kleinere zusje vroeg me laatst mee om naar brommers van Kymco te gaan kijken. Ik vond het wel leuk dat ze mij mee vroeg, maar hoopte niet dat ze ervan uitging dat ik ook maar een beetje verstand van brommers had. Toch kon ik de verkoper van de brommers van Kymco, die we daar in de showroom, aan heel andere vragen onderwerpen dan waar mijn zusje zelf op gekomen zou zijn. Ik vond het bijvoorbeeld van groot belang te weten hoe hard de brommers van Kymco wel niet zouden kunnen gaan en kwam erachter dat dat soort dingen per model verschilt. Zo heb je brommers in het assortiment zitten die slechts 25 kilometer per uur kunnen, iets wat mij als oudere zus natuurlijk een stuk meer geruststelt dan het idee dat mijn zusje op een of ander opgevoerd voertuig zit dat met tachtig kilometer per uur over de weg blaast. Dat was voor mij dus een hele geruststelling en ik moet zeggen dat de veiligheid van de types brommers mij sowieso aansprak. Ik vind het wel leuk eigenlijk, dat mijn zusje rond aan het kijken is voor brommers en heb echt een goed gevoel bij Kymco, bovendien vergroot het haar veiligheid in het algemeen alleen maar. Want ze is een stuk veiliger op de weg, zeker in de avonden, op deze manier. Normaal gesproken moet ze zo’n twaalf kilometer vanaf de dichtstbijzijnde stad naar ons huis hier in een dorp fietsen en daar heb ik toch al nooit zo’n heel fijn gevoel bij. Met een brommer is ze niet alleen sneller maar dus ook nog eens veel veiliger!