18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Zakelijk leasen voor een scherp tarief bij Superlease

Bent u veel op de weg voor uw werk of wilt u uw werknemers voorzien van wat extra gemak? Bekijk dan onze voordelige deals van zakelijk auto leasen bij Superlease. Met zakelijk leasen rijdt u (of uw werknemer) in een splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Op Superlease.nl vindt u de verschillende vormen van auto leasen met een ruime keuze uit diverse merken en modellen. Bekijk onze Superdeals voor de beste aanbiedingen speciaal voor u op voorhand geselecteerd. U kunt al Skoda zakelijke leasen vanaf 429 euro per maand!

Mogelijkheden en voordelen van zakelijk leasen

Zakelijk leasen van een auto kent verschillende mogelijkheden en de daarbij horende voordelen. Zakelijke operational lease is de meest gekozen vorm van leasen waarbij u een contract afsluit voor langere tijd. Alle autokosten zijn hierbij inbegrepen voor een vast maandbedrag. Het zal u volledig ontzorgen en de bestuurder hoeft zich verder alleen nog maar druk te maken over de volgende tankstop. Wilt u liever niet direct een lang contract afsluiten? Kijk dan eens naar onze flexibele lease mogelijkheden. Flexibel leasen kan de ideale oplossing zijn voor uw werknemers met een tijdelijk dienstverband of wanneer tijden onzeker zijn. Voor meer informatie over de verschillende leasevormen kunt u terecht op onze website.

Duurzaam de weg op

Wilt u dat uw bedrijf voorop loopt op het gebied van toekomstbestendig rijden? Bekijk dan ons volledige aanbod van elektrische auto’s en kies nu nog voor een voordelig leasecontract met een bijtelling van slechts 8%. Naast de lagere netto lasten voor de bestuurder profiteert u als werkgever ook van de lagere mobiliteitskosten. Ontdek de beste deals op Superlease.nl en bekijk welke elektrische lease auto het beste bij u past. Heeft u nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze gediplomeerde lease adviseurs staan graag voor u klaar!