26 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

e-Chopper

Zonder helm op pad

Wil je ook tijdens een ritje op de e-Chopper de wind door je haren voelen gaan, en niet zoals een scooter met een helm op rijden? Met de flitsende modellen van Spyder Wheelz steel je de show op de weg, met twee modellen maak kies je het model wat je mooi vindt. Ga je voor de Regular Edition, of val je nog meer op met de schitterende Black Edition. Bij beide modellen mag je zelf de kleur kiezen, waarbij jij je goed voelt op de weg. 

Nooit meer tanken

Wanneer je ook begaan bent met het milieu, dan is het kopen van een e-Chopper een uitstekende keuze. Omdat de chopper elektrisch is, is tanken verleden tijd en je werkt ook nog mee aan een schoon milieu. Met een volle batterij kun je maar liefst 70 km rijden, genoeg om met je vrienden een dagje te tuffen of naar je werk ermee te rijden. Is de batterij leeg of wil je deze opladen, op een normaal stopcontact is dit geen enkel probleem. Je kunt dit dus ook ergens onderweg doen, als dit nodig is.

e-Chopper

De beste choppers

Niet voor niets is een Spyder Wheelz de meest verkochte elektrische chopper, de stoere en leuke uitstraling en de uitstekende kwaliteit heeft hiertoe geleidt. Het voordeel is natuurlijk ook dat je zelf de kleur kunt kiezen, en welk model je mooi vindt. Maar de e-Chopper heeft nog meer voordelen, een handig display waar je alles af kunt lezen. Bijvoorbeeld hoe het met de accu is gesteld, kortom alleen maar voordelen met een chopper op een accu.