18 juli 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Cars by Lex

Cars by Lex al ruim 20 jaar actief in de autobranche

Cars by Lex, is een onderdeel van Lex Classics in Waalwijk. Dit bedrijf is al meer dan 20 jaar actief in de autobranche. Het is hier mogelijk om jouw oude auto in te ruilen, als je hier een ander model hebt gevonden. Maar ook is dit het juiste adres om voor de APK keuring aan te kloppen. Vele klanten zijn je hier al voor geweest. De werkplaats bestaat uit 7 bruggen waar de auto’s op kunnen staan, als deze gerepareerd moeten worden. De vier monteurs die hier werken, verstaan hun vak en zorgen voor een prima reparatie of onderhoud. Cars by Lex

Al jaren hebben wij onze wagen hier in onderhoud, ik zal geen andere garage meer vertrouwen. Want de service is hier bijzonder goed.  Tevens heb ik hier ook mij Mini gekocht en daar was ik heel erg blij mee. Bij dit bedrijf staan regelmatig mooie, auto’s te koop, zelfs oldtimers staan hier regelmatig in de verkoop.

Bij Cars by Lex heb je de beste service

Als vaste klant ben ik regelmatig te vinden bij Cars by Lex. Minstens één keer per jaar voor de jaarlijkse APK keuring. Maar af en toe ook voor het onderhoud aan mijn wagen. Gelukkig onderhouden zij mijn wagen hier zeer goed, dus echte reparaties zijn er nog niet geweest en dat wil ik graag zo houden. Vroeger had ik een andere garage waar ik mijn auto liet repareren, maar daar ben ik toen van terug gekomen. Helemaal toen ik een enorme rekening kreeg nadat ik mijn auto had laten keuren.  Cars by Lex

Tegenwoordig breng ik met een gerust hart mijn wagen naar deze garage. De zeer vriendelijke medewerkers bekijken dan eerst mijn auto en als er iets aan mocht mankeren, bellen zij mij op om te overleggen. Nog nooit ben ik door dit bedrijf teleurgesteld en daarom wil ik deze garage dan ook een dikke pluim geven.