26 juni 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

De vele redenen om een scooter te leasen

Een scooter leasen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij Fast and Furious Scooters kun je kiezen uit de beste modellen van meer dan twintig merken. Honda, Yamaha, Peugeot, Suzuki, Killerbee, Berini en Kymco is slechts een kleine greep uit het gigantische aanbod. Fast and Furious Scooters maakt het klanten bovendien zo makkelijk mogelijk om hun eigen scooter samen te stellen. Deze wordt vervolgens binnen twee weken bij je thuis afgeleverd. Alles accessoires en andere extra’s die je uitgezocht worden er dan bijgeleverd. Als je onderdelen op de scooter veranderd hebt dan worden deze er gratis en voor niets op gemonteerd door ervaren specialisten.

Een scooter voor minder dan dertig euro in de maand

Fast and Furious Scooters biedt geweldige scooters voor zeer lage prijzen aan. Je kunt al beschikken over je eigen scooter voor minder dan drie tientjes in de maand. Wanneer je scooter is afbetaald dan is hij vanzelfsprekend helemaal van jou. 

Een scooter is een goedkoop vervoermiddel

Een scooter gebruiken kost weinig geld. Helemaal als je hem veel gebruikt, want dan heb je de aanschafprijs er zo uit. Een scooter combineert de beste eigenschappen van de fiets en de auto.

Flexibeler en goedkoper dan een auto

Een auto is uiteraard veel duurder dan een scooter. De aanschafprijs is veel hoger en je moet stukken meer betalen voor zaken als de verzekering, de brandstof en de belasting. Bovendien ben je in de stad in veel gevallen sneller dan met de auto. Helemaal tijdens het spitsuur. Het is natuurlijk niet voor niets dat je in grote steden zo veel scooters ziet.

Sneller en eenvoudiger dan een fiets

Bij een fiets moet je zelf trappen. Dat kost veel moeite en bovendien kun je het er erg warm van krijgen. Deze problemen heb je met een scooter uiteraard niet. In het vervolg kom je nooit meer bezweet en vermoeid aan op je bestemming. Een scooter is bovendien veel sneller. Dat geeft je de mogelijkheid om veel grotere afstanden te overbruggen.